Αρχική Σελίδα

Lyrin Industrial Corporation Limited

Lyrin Industrial Corporation Limited

1 2 3
Lyrin Industrial Corporation Limited Lyrin Industrial Corporation Limited Lyrin Industrial Corporation Limited
το παράθυρο παρουσιάζει 1 το παράθυρο παρουσιάζει 2 Επιχείρηση Κτίριο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : LYRIN, SINOPEC, Κ.ΛΠ.
Ετήσιες πωλήσεις : 3 000 000-USD5 000 000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Lyrin Industrial Corporation Ltd αναγνωρίζεται ως παγκόσμιο proffessor λύσης σιλικόνης στην Κίνα και στην παροχή των ποιοτικών αγαθών την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας με την πιό οικονομική τιμή.

 

Το Lyrin βιομηχανικό Corp.Ltd είναι μια ιδιωτική κρατημένη επιχείρηση κατασκευαστών και προμηθευτών που ιδρύεται το 2008, Τσάνγκσα, Hunan.In που το πρώτο στάδιο, η επιχείρησή μας λειτουργεί κυρίως στο ρευστό σιλικόνης, η στεγανωτική ουσία σιλικόνης, η ακρυλική στεγανωτική ουσία και οι κολλητικές ταινίες, τα εργοστάσια βρίσκονται Hunan και Shandong χωριστά.


Λόγω της αγοράς και της απαίτησης πελατών, η επιχείρησή μας διέδωσε το επιχειρησιακό πεδίο μας στο καπνισμένο πυρίτιο, το άσπρο πετρέλαιο και άλλες στεγανωτικές ουσίες, το οποίο είναι χτισμένη σταθερή και στρατηγική συνεργασία με τους τοπ κατασκευαστές Co. τεχνολογίας China.We στην επίσης πλήρη εγγραμμένη Hunan Tengcan Lyrin, ΕΠΕ το 2016 για να αναπτύξουν καλύτερα και να διευρύνουν την επιχείρηση και την αγορά μας.

 

Η κύρια διοικητική έννοια LYRIN είναι ότι οι ποιοτικές τιμές πρέπει να εφαρμοστούν σε κάθε βήμα και επίπεδο οργάνωσης. Είμαστε δεσμευμένοι σε όλη τη σιλικόνη και άλλα προϊόντα είναι αυστηρά συμφωνία με το ISO 9001:2015.


Η ομάδα Ε&Α μας ελέγχει πάντα και εγγυάται στην ποιότητα αγαθών μας withh κάθε διαταγή. Η ποιότητα είναι το περισσότερο πράγμα προτεραιότητας.

 

LYRIN παίρνει το πρόσωπο ως βάση και τεχνολογία θησαυρών. Καθοδηγημένη από την αγορά, η επιχείρησή μας συνεχίζει την εισαγωγή, που κρατά τη τεχνολογική καινοτομία για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς και να παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα και την πλήρη υπηρεσία μεταπώλησης για κάθε πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Lyrin Industrial Corporation Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Emma Xie

Τηλ.:: 86-731-82571800

Φαξ: 86-731-8526-2051

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)